BAURISS doo

Patrijarha Čarnojevića 3

Patrijaha Čarnojevića br 3 Podbara

Odlična lokacija na samo 5 min udaljenosti od centra grada, na Podbari, u ulici Patrijarha Čarnojevića broj 3, je idealan izbor za sve koji vole život u samom gradskom jezgru. Dobra povezanost svih gradskih saobraćajnica sa ovim delim grada je prednost koju pruža ovo mesto stanovanja. Sa druge strane, Podbara je miran deo grada, odličan za porodični život.

 

Projekat se sastoji iz dve zgrade, izmedju kojih se nalazi dvorište, koje je predvidjeno za parking mesta, kao i ceo podzemni nivo. Jedna zgrada ima izlaz na ulicu Patrijarha Čarnojevića, dok druga izlazi na Venizelosovu ulicu.

 

Zgrada koja je okrenuta prema ulici Patrijarha Čarnojevića sastoji se iz visokog prizemlja i četiri sprata. Druga zgrada u prizemlju ima dva ulična lokala i pet spratova.

 

Dobra toplotna izolacija i podno grejanje na gas, daju komfor svima onima koji se odluče za život na ovoj lokaciji. Pomoću kalorimetara sami regulišete željenu temperaturu u stanu. Voda je topla protočna, sanitarije i keramika su najvišeg kvaliteta iz uvoza. U stanovima su planirana francuska kupatila sa tuš kabinama modernog dizajna, kao i ugradni vodokotlići, koji daju dodatni estetski momenat. Stolarija je uvozna iz Nemačke, PVC šestokomorna, što omogućava dobru toplotnu i zvučnu izolaciju svakog stana.

 

Ceo projekat je uradjen u modernom savremenom stilu, sa najkvalitetnijim materijalima. Ukoliko se odlučite da baš ova zgrada bude vaš novi dom, budite sigurni da  ste sebi obezbedili funkcionalni životni prostor i potpuni komfor.

Lamele

Copyright

Copyright © 2023 Bauriss. All Rights Reserved.