harmony-hero

Balanced Living

Naš najnoviji projekat, Balanced Living, se nalazi u najmirnijem delu Novog Sada koji sam po sebi pruža visok kvalitet života. Smešten u Mornarskoj ulici, ovaj moderan stambeni objekat pruža budućim stanarima nesvakidašnji spoj mirne i tihe lokacije, koja je istovremeno i jedna od najatraktivnijih u gradu i u čijoj blizini se nalazi obilje sadržaja koji su idealni za život svake porodice sa mnogobrojnim i zahtevnim svakodnevnim obavezama.

Naziv Projekta

Balanced Living

Kvadratura

1650m2

Lokacija

Novi Sad, Srbija

Godina

2019

Balanced Living se gradi na odličnoj lokaciji u Novom Sadu, u ulici Mornarska 37 na Telepu. Ovaj stambeni objekat se sastoji od 5 etaža - suteren, prizemlje, dva sprata i potkrovlje zgrade. U zgradi su smeštene 24 stambene jedinice i 15 garažnih mesta, a zgrada raspolaže i sopstvenim dvorišnim prostorom. Struktura stanova je prilagođena svim generacijama i projektovana tako da zadovolji svačiji ukus.

Plan

Objekat gradimo po vrlo visokim standardima sa svih građevinsko-tehničkih aspekata. Veliki značaj se pridaje samom kvalitetu gradnje, u cilju postizanja što veće energetske efikasnosti i dostizanja B energetskog razreda koji se retko može sresti na našem tržištu nekretnina. Spoljni zidovi od termo bloka 25cm debljine, sa izolacijom od 10cm kamene vune i fasadne nemačke petokomorne PVC stolarije značajno smanjuju troškove grejanja na gas. Takođe, kako bi obezbedili maksimalan komfor stanovanja, pored toplotne izolacije koristiće se najsavremeniji materijali za obezbeđenje visokog stepena zvučne izolacije. Kako bi bezbednost budućih stanara, kao i njihove imovine, podigli na najviši nivo, objekat će biti opremljen video nadzorom i interfonom, a svaki stan će biti opremljen sigurnosnim vratima.

Pogodnosti

Balanced Living svojim budućim stanarima pruža mnoge pogodnosti koje značajno utiču na podizanje kvaliteta života i odgovaraju potrebama savremene porodice.
Neke od njih su:

Krovna terasa

Bezbedna biciklana

Stanarske ostave

Garažna mesta

Tihi lift

Dvorište

Ponuda Stanova

Spram svojih potreba, budući stanari mogu da biraju između garsonjere, jednosobnog, dvosobnog, trosobnog ili četvorosobnog stana. Svaki stan je prvoklasno opremljen, sa odličnom zvučnom izolacijom i sopstvenim klima uređajem, a posebno osmišljen sistem sa kalorimetrima omogućuje naplatu grejanja po utrošku. Takođe, uz kupovinu svakog stana postoji i mogućnost kupovine garažnog mesta.

Unutrašnje opremanje stanova usmereno je ka domaćim i stranim brendovima prve klase i svi materijali i proizvodi koje koristimo su vrhunske izrade i kvaliteta. U dnevnim i spavaćim sobama predviđen je kvalitetan parket koji, zajedno sa unutrašnjim vratima od medijapana farbanim PU lakom u beloj boji sa prvoklasnim okovima, pruža posebnu eleganciju stanovanja. Kuhinje i kupatila su opremljeni prestižnim italijanskim pločicama, sanitarijama i galanterijom vrhunskog dizajna.

Garsonjera

Kvadratura

Od 26m2

Nameštenost

Polunamešten

Grejanje

Centralno

Prosečan broj kvadrata za ovaj tip stana je 26m2. Iako spada u stanove manje kvadrature, odlično je isprojektovan i u njemu se nalaze kupatilo, dnevni boravak zajedno sa kuhinjom i trpezarijom, kao i odlično pozicionirana lođa. S obzirom da je kuhinja oivičena sa tri zida, budući stanar ima mogućnost i da je odvoji od ostatka stana.

Dvosoban Stan

Kvadratura

Od 38m2

Nameštenost

Polunamešten

Grejanje

Centralno

Prosečan broj kvadrata za ovaj tip stana je 38m2 . Iako relativno mali, stan ima odličan raspored prostorija i dolazi sa odvojenom spavaćom sobom, kupatilom i lođom od preko 2m2 . Kuhinja je spojena sa dnevnim boravkom i trpezarijom, ali je lako odvojiva ukoliko se za to ukaže potreba. Zbog svoje veličine, kao i rasporeda, ovaj stan je idealan za mlade bračne parove.

Trosoban Stan

Kvadratura

Od 55m2

Nameštenost

Polunamešten

Grejanje

Centralno

Prosečan broj kvadrata za ovaj tip stana je 55m2. Stan je odlično projektovan da odgovori na potrebe moderne porodice i omogući svakom članu preko potreban komfor. Stan ima dve odvojene spavaće sobe, kupatilo od preko 4m2, kao i dnevni boravak koji je spojen sa trpezarijom i kuhinjskim prostorom. Takođe, tu je i prostran hodnik koji povezuje prostorije, kao i dobro pozicionirana lođa.

Četvorosoban Stan

Kvadratura

Od 80m2

Nameštenost

Polunamešten

Grejanje

Centralno

Prosečan broj kvadrata za ovaj tip stana je 80m2. Odličan raspored prostorija, kao i veliki broj raspoloživih kvadrata, čini ovu prostranu i komfornu stambenu jedinicu idealnom za višečlane porodice. Budući stanari na raspolaganju imaju dugačak hodnik koji može da služi i kao prostor za plakare, tri odvojene spavaće sobe, prostranu dnevnu sobu sa trpezarijom, kuhinju, ostavu, kupatilo, kao i odvojen toalet. Takođe, stan ima i veliku, odlično pozicioniranu terasu.